fbpx
Хъс Инвест с награда за Жилищен комплекс на годината от Imoti.net!
„Хъс“ ООД с приз за проспериращ бизнес от Balkan Business Awards 2019
15/03/2019
Шефът на „Хъс“: Предлагаме не просто жилища, а домове
28/03/2019

Хъс Инвест с награда за Жилищен комплекс на годината от Imoti.net!

В четвърото издание на „Годишни награди на Imoti.net“ бяха отличени 14 компании и брокери със статуетки за добри практики в сектора на недвижимите имоти.

Тази година в категория „Агенция за невдижими имоти на годината“ първото място спечели Bulgarian Properties. Другите два претендента в категорията бяха Luximmo Finest Estates и „ЕРА Недвижими имоти“.

Вотът на потребителите в същата категория отреди първа награда за „ЕРА Недвижими имоти“.

Първо място в същата категория, но за малък и среден бизнес грабна ЕППИ „Сделки с имоти“. В надпреварата се бориха още агенциите ANTRE и Galardo Real Estates.

За най-динамично развиваща се компания бе отличена Smart Brokers, надвивайки другите силни кандидати – Bulgarian Propeties, Stonehard и Super Имоти.

Първото място за „Дебют на агенция за недвижими имоти“ спечели La Maison Ideale, а другите две агенции, които се конкурираха за наградата, бяха „Твоят Имот“ и „Конструктив България“.

Надпреварата за престижните награди на Imoti.net беше изключително оспорвана и в категорията „Сайт на агенция за недвижими имоти“, която Luximmo.bg оглави. Наградата на потребителите в същата категория отиде при home2u.bg.

В категорията „Бизнес имот на годината“ имаше два конкурента – „Карго-партнер“ ЕООД и „ФеърПлей БизнесХъб“ ЕАД, но в крайна сметка наградата отиде при „ФеърПлей БизнесХъб“. В аналогичната категория, но при жилищните имоти, пък победител е „Пловдив Сити Парк“.

Традиционната церемония „Годишни награди на Imoti.net“ отличава добри практики в сектора на недвижимите имоти не само на агенциите в бранша, но и професионалистите, успeли да спечелят доверието на своите клиенти.

В категория „Брокер на недвижими имоти“ бяха наградени трима от водещите брокери в страната – Магдалена Тошева от Bulgarian Propeties, Людмил Боянов от Arco Real Estate и Евгени Златев от Super Имоти. Със специалната статуетка на Imoti.net в брокерския бранш бе отличен и Иван Василев от „Капитал Естейт“.

Източник:Imoti.net