fbpx


ЗА ИНВЕСТИТОРА
Хъс
Инвест

SoHome Residential Park е проект на инвестиционна компания Хъс Инвест, част от групата на ХЪС ООД, която включва и търговските дружества Металснаб България АД, Заводи за преработка на метални изделия в гр. Лом и гр. Шумен, небанкова финансова институция Си Финанси, транспортна фирма, фирма за производство на бебешки стоки „Kikka boo“ и др.
Фирма ХЪС ООД е основана през 1990г. с централен офис гр. Пловдив и е с основна дейност Търговия с метали и производство на метални изделия. Компанията е семейна и постига значително развитие след 1998г. През годините, компанията инвестира в технологично оборудване, нови и модерни складови бази. Широката гама стоманени продукти и големите складови наличности, дават възможност да се задоволи търсенето на метали и метални изделия в различни сегменти – строителство, машиностроене, последваща преработка, индустриална техника и др. Групата оперира успешно повече от 20 години и се е утвърдила като пазарен лидер и надежден партньор, както в България, така и на международния пазар. Хъс Инвест има реализирани
над 50 000m2 РЗП с проектите си в гр. Пловдив.


Plovdiv City Park 1 | Магнолия гардънс | Магнолия 1 | Магнолия 2

В момента, компанията работи върху строителството на нови 60 000m2 в гр. Пловдив.

Plovdiv City Park 2 | Magnolia residence | Магнолия 4.

SoHome Residential Park е първият ни инвестиционен проект в сферата на жилищното строителство в гр. София, но в този проект сме вложили целия опит, старание и професионализъм, натрупани в годините на успешен растеж на управляваните от нас компании. Локацията, професионалният екип в лицето на архитектурно студио РТ Консулт, главният изпълнител на строителната част Архсити строй, изборът на материали от водещи световни производители на фасадни облицовки, дограма, стъкла, асансьори, ще направят SoHome проект, който може да се определи с три думи – естетичен, функционален и дълговечен. Ние, от ХЪС Инвест, се надяваме, с нашето виждане за архитектура, да дадем началото на една нова тенденция в жилищното строителство на град София, в която фокусът е върху Клиента и неговите потребности – комфортна среда за живот срещу разумна стойност, която остава константна във времето!

Текущи проекти


Plovdiv City Park II


Проектирани са:

 • 217 апартамента
 • 217 бр. паркоместа
 • Комплекс “Plovdiv City Park II“ е изграден върху площ от 6 096 кв.м., съчетавайки жилищна част с търговки обекти. Комплексът е ситуиран в най-озеленения, престижен и предпочитан за живеене район на град Пловдив – Парк „Отдих и Култура“, разположен в непосредствена близост до Центъра на града, Гребната база, Търговски центрове /Mall Plovdiv/ и магазини /Lidl, Kaufland/, училища, детски градини, медицински центрове. “Plovdiv City Park II“ се отличава с високо ниво на изпълнение и качество във всеки детайл. Ако търсите уют, съчетан с модерен стил и висок стандарт, “Plovdiv City Park II“ е Вашият избор. Комплексът включва пет жилищни секции, проектирани по елегантен, иновативен и неповторим начин, оформящи луксозна сграда с модерна визия и стил с РЗП 16 611 кв.м. В “Plovdiv City Park II“ се предлагат едностайни, двустайни и тристайни жилища с просторни, уютни и функционални помещения със светла височина 2.70 м. и площ от 38 кв.м. до 123 кв.м. На партерното ниво са разположени търговски обекти, включващи магазини, сладкарница, ресторант, медицински център и банка с РЗП 4093 кв.м. Комплексът разполага с подземен паркинг на две нива по цялата дължина на сградата с контролиран и удобен достъп.

  Разгледай

  Magnolia Residence


  MAGNOLIA RESIDENCE е нов жилищен комплекс от затворен тип, който се изгражда в пловдивския квартал "Христо Смирненски"-2 /нов/, един от кварталите с най-добра инфраструктура. Величествената гледка към Родопите, емблематичният за Пловдив Гребен канал и заобикалящата го гора, създават специфичния и уникален характер на мястото. В района се намират още МОЛ Пловдив, СБЛАГ „Селена”, УМБАЛ „Св. Георги”, ОМГ „Академик Кирил Попов” – едно от най-елитните училища в Пловдив. Избраната локация осигурява постигането на модерен стил на обитаване в спокойна и уютна среда. Проектът предлага жилищен комплекс с висококачествен дизайн и функционалност, ситуиран в среда с богата зеленина, удобни комуникации и комфорт на обитаване. Създаден е модерен архитектурен ансамбъл, отговарящ на съвременните норми за функционалност, естетика и простор на разумна цена.

  Разгледай

  Toscana Residence


  Жилищен Комплекс „Тоскана Резиденс” e eдин шедьовър на лукса и архитектурата в най-слънчевата и южна част на град Пловдив, в полите на Родопите, но и в очертанията на града – в много зеленина, тишина и уют. Това е Тоскана Резиденс – представяме ви с гордост нашият нов проект! Избраната локация осигурява постигането на модерен стил на обитаване в спокойна и уютна среда. Проектът предлага жилищен комплекс с висококачествен дизайн и функционалност, ситуиран в среда с богата зеленина, удобни комуникации и комфорт на обитаване. Създаден е модерен архитектурен ансамбъл, отговарящ на съвременните норми за функционалност.

  Разгледай

  Azalia Park


  Жилищен Комплекс „Азалия Парк” е разположен кв.“Кършияка” - най - желания квартал на Пловдив , само на няколко минути от центъра на града. Изглед към вътрешността на парка, където няма съществуващи и планирани по градоустройство сгради. В съседство, от северната му страна, са няколко модерни кооперации, които служат като естествена преграда между близкия булевард и усещането за хармония с природата. Жилищен Комлекс „Азалия Парк“ разполага с 122 апартамента, с функционално вътрешно разпределение, надземни гаража – 36 броя, разпределени в две жилищни сгради, всяка от които на шест етажа. Освен с упоменатите надземни гаражи, в комплекса са ситуирани 50 броя паркоместа, благодарение на които е постигнато 100% обезпечение за паркиране/домуване/ на живущите в комплекса.

  Разгледай

  Реализирани обекти


  Plovdiv City Park I


  Проектирани са:

 • 228 апартамента
 • 49бр. паркоместа
 • Ситуиран е непосредствено преди Mall Plovdiv – в близост до центъра на града и парка на Гребната база. Цялостната ни концепция е да предоставим възможност на обитателите да живеят в тишина и спокойствие, зеленина и сигурност. И всичко това на 2 минути път с кола до центъра на града, но и в непосредствена близост до транспорт, училища, детски градини и магазини – Mall Plovdiv, Гребният канал, центърът на град Пловдив и др. Комплексът включва осем секции от 5 до 8 жилищни етажа. Предлагат се двустайни, тристайни, четиристайни и петстайни апартаменти, като квадратурите са от 48 до 300 кв.м. Преобладаващo при нас е ниското строителство, като на последните етажи са разположени голeми апартаменти – до 300 кв.м. с очарователна гледка, простор и тишина. Сградите са изключително луксозни – с окачена вентилируема фасада (най-ново поколение), изолация от каменна вата, дограма с алуминиева вложка и стъклопакет най-висок клас, иноксов, напълно безшумен електрически асансьор, с изцяло отваряемо крило. Общите части на сградата са по дизайнерски проект.

  Разгледай

  Magnolia Gardens


  Проектирани са:

 • 140 апартамента
 • 75 бр. паркоместа
 • 54 бр. гаража
 • Жилищен комплекс, придаващ стил и елегантност на един от най-озеленените и спокойни квартали на гр. Пловдив – „Христо Смирненски“. Цялостната концепция на комплекса е подчинена на модерния начин на живот сред спокойна атмосфера в градска среда. Осигурени са за клиентите на комплекса просторни и слънчеви апартаменти и ателиета с квадратури от 48 до 200кв.м. с първокласно качество. Комплексът включва 6 секции, от 3 до 5 жилищни етажа на площ 9000кв.м. Изключителна прецизност на строителния процес и подбор на най-добрите изпълнители за отделните строително-монтажни дейности. От най-голямо значение за инвеститора е качеството и компромиси с него не са допустими. Не е подценен и въпросът за сигурността на живущите. Достъпът на външни лица в комплекса е контролиран, осигурено е постоянно видеонаблюдение. Паркирането в комплекса е подсигурено с паркоместа и партерни гаражи с контролиран достъп. Едно от най-големите предимства на комплекса е отличната му локация. Добрата инфраструктура и близостта до богато озеленен парк осигурява бягство от напрегнатата градска среда. Местоположението на „Магнолия гардънс“ дава възможност за бърз достъп до ключови пътни артерии в гр. Пловдив, близост до MALL PLOVDIV, Гребният канал, елитни училища, детски градини и медицински заведения. Проектът за изграждане на „Магнолия гардънс“ е дело на архитектурната компания „РТ Консулт". За удобството на жителите на комплекса са на разположение ресторант, няколко магазина. Убежище от забързания градски живот в кокетен вътрешен двор, стилно оформен с алеи, детски кътове и много зеленина. Обезпечени са и изискванията на живущите за удобство, чистота и естетическа визия на комплекса чрез професионална поддръжка и почистване на общите части и зелените площи.