fbpx


ЗА КОМПЛЕКСА

SoHome Residential Park
е нашата идея за луксозен начин на живот.

SoHome Residential Park е комплекс, хармонично вписан в контекста на средата, в която е ситуиран. Два основни елемента - гората и градът определят цялостната архитектурна идея, преливайки се в едно с изглед към планината.

Локация:
Район Лозенец, гр. София ул.“Сребърна“27, граничи с Ловен парк и Зоологическа градина.

Паркова среда:
30 дка паркове, градини, водни огледала, фонтани и 9 детски площадки и открит детски фитнес.

Фасада:
Вентилируема, с алуминиева конструкция, облицована с клинкерни плочи - ABC – Klinkergruppe , с изолация с 10см каширана каменно-минерална вата с пародифузна и ветрозащитна мембрана.

Дограма:
Най-висок клас алуминиева дограма алуминиева система. Schüco AWS 75 SI със скрит обков.

Стъклопакет:
Tроен 46 мм стъкло Guardian Glass – 6мм външно стъкло четири сезона със соларен фактор – 4мм средно флоатно безцветно кантирано – 4мм вътрешно нискоемисионно.

Отопление и охлаждане:
Индивидуална термопомпа въздух-вода Toshiba за отопление и охлаждане с възможност за захранване на бойлер, конвектори и лира в банята, захранваща подово отопление и охлаждане

Подово отопление:
Водно подово отопление монтирано във всяка стая

Асансьор:
безшумни, електрически Schindler

Удобства:
Фитнес център с уелнес зона, Ресторант градина с детски център и 18 търговски обекта

Сигурност:
Контролиран достъп, видеонаблюдение и мобилен патрул 24/7. Управление и поддръжка на комплекса с фирма, контролирана от инвеститора.

Подземен паркинг:
Изцяло подземен паркинг на 2 нива, без движение на автомобили във вътрешния двор.

Етап на строителство:

Етап 1 - Въведен в експлоатация м. Юли 2022г. (сгради 6, 7, 8 и 9);
Етап 2 - Предстои въвеждане в експлоатация до м. Март 2024г. (сгради 1, 2, 3, 4, 5 и 10);
Етап 3 – Разрешение за строеж;

За Комплекса„Ела в твоя дом“ – това е посланието, което нашият комплекс от „затворен тип“ отправя към Вас. Ще създадем жилищна среда, която ще Ви даде нещо повече от дом – ще Ви даде здравословно, защитено, красиво и уютно кътче, което да сплотява всеки ден цялото Ви семейство. Мисълта за един перфектен дом беше неотлъчно с нас по време на целия процес - от идеята, през намирането на перфектната локация, визията на архитектурата, изборът на материали, контролирано изпълнение и бъдещата поддръжка.

В комплекса са разположени десет 5-етажни сгради върху площ от 35дка, от които 23 дка красиви, зелени градини. Апартаментите са просторни и ориентирани на юг което ще допринесе за комфорта на цялото Ви семейство. Ние залагаме на най-добрите, естествени и качествени материали, като се стремим да постигнем максимална енергийна ефективност.


- фасадите са винтилируеми с минерална вата и немски клинкерни плочи.
- дограмата е алуминиева, от най-висок клас с прекъснат термомост и троен стъклопакет.
- всеки апартамент е с монтирана индивидуална термопомпа, захранваща подово отопление и охлаждане.
- иновативният поглед на архитекта да насочи автомобилният поток по периферията на имота към две подземни нива, осигурява на сградите лукса да „дишат“ спокойно, като предлага просторни и светли пространства.
- луксозни общи площи с безшумни асансьори.

Локацията, избрана за SoHome Residential Park не е никак случайна. След многобройни проучвания и огледи, нашият екип се спря на нов, модерен квартал с добре развита транспортна мрежа, но по-важното – местоположението на комплекса е между два от големите паркове в гр. София. Но ние не се задоволихме само с тях… ние създадохме и 23 дка вътрешна паркова среда, с много зеленина, водни огледала, без трафик на автомобили и изглед към планината. Всичко това ние правим със стремежа да създадем оазис на спокойствието за семейството Ви.

Вашите деца могат безгрижно да играят в предвидените за целта 7 детски площадки и детски център. В комплекса има още спортни площадки, фитнес център, ресторант, специализирани хранителни и нехранителни магазини, които са на разположение на всички живущи в него и ще продължат да се контролират от инвеститора и след приключването на проекта, защото искаме да осигурим максимално добра среда за Вас и за напред. Погрижили сме се за пълната безопасност на жилищния комплекс като достъпът в него е контролиран от 24/7 охрана. Разбира се, предвидено е почистване и поддръжка на общи части, алеи и улици както и поддръжка и напояване на зелени площи, за които ние Ви гарантираме, че ще се грижим.

Комплексът ще бъде изграден на 2 етапа:

 • Етап 1 – сгради 6, 7, 8 и 9.
 • Етап 2 – сгради 1, 2, 3, 4, 5 и 10.

 • Добре дошли в SoHome Residental Park...
  Местоположение

  Комплексът граничи с:

  Ловен парк - Борисова градина

  Зоологическа градина

  река Драгалевска

  улица Сребърна

  Сред предимствата на локацията на комплекса е и близостта му до Метростанция Витоша; МОЛ Paradise; Южен парк; множество училища, детски градини и спортни комплекси – тенис клуб „Малееви“, спортен центът „Пулев“, Orange Фитнес; Болници "Токуда", "Вита" и "Лозенец". На 20м от комплекса е ситуирана спирка на градския транспорт, която осигурява достъп до всеки квартал на София.

   

  Изберете уединението и спокойствието...


  Разпределения и Цени